De mogelijkheden die Nijhuis Bouwmanagement u biedt

Nijhuis Bouwmanagement biedt een groot scala aan mogelijkheden...

De mogelijkheden die wij u kunnen bieden

Betaalbaar - Gezond - Duurzaam

Meer weten over betaalbare, gezonde en duurzame oplossingen?

Betaalbaar - Gezond - Duurzaam

Samen bouwen is geld besparen

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door samen te bouwen?

Samen bouwen = Geld besparen

Samen bouwen = Geld besparen

Nijhuis Bouwmanagement b.v. werkt samen met een groot aantal (bouw)ondernemers die als doelstelling hebben om mensen die willen bouwen te ondersteunen. Hierbij zijn alle disciplines in de bouw vertegenwoordigd om een project van begin tot eind te realiseren.
Nijhuis Bouwmanagement b.v. probeert mensen die nieuw willen bouwen bij elkaar te brengen en samen te laten bouwen. (vroeger ook wel CPO genoemd)
Mensen kunnen met Nijhuis Bouwmanagement b.v. hun eigen huis creëren en door de samenwerking met andere deelnemers flink op de kosten besparen.
Dit kan in de vorm van rijwoningen, 2-onder-1 kapwoningen maar ook vrijstaande woningen.
Collectief bouwen en collectief inkopen van materialen kan een besparing opleveren van wel tienduizenden euro’s op de nieuwbouw woning.

Bij een traditionele aanbesteding zijn de voorbereidingsfase en bouwfase strikt gescheiden en weet men na de aanbesteding pas wat de kosten van de woning zullen worden.
Bij Nijhuis Bouwmanagement b.v. worden de kosten al tijdens de ontwerpfase uitgerekend zodat je vooraf weet wat het gaat kosten en er, indien nodig, op tijd bijgestuurd kan worden.
Daarnaast vragen we de prijzen niet op bij één partij maar bij de (onder)aannemers en leveranciers apart. Commissies of opslagen worden zo voorkomen. Een hoofdaannemer zorgt voor de coördinatie op de bouwplaats en Nijhuis Bouwmanagement b.v. begeleidt het hele bouwproces zodat de opdrachtgevers geen zorgen hebben.


 

Contact

Nijhuis Bouwmanagement b.v.

Merelstraat 27
7587 AT  De Lutte
T: +31 (0)541 - 552 137
M: +31 (0)6 - 5345 2870
E: 

Volg ons

 facebook              twitter 32             linkedin   

 

 

 

 

 

 

Partners

logo ap

  

cpo twente